Vad jag kan göra för er!

MASSAGE

Jag utgår ifrån dina önskemål och förutsättningar vare sig du önskar en klassisk massage med strykningar och strykningar eller en djupare behandlande massage med stretch.

Jag hjälper dig att bli av med ett specifikt problem eller till allmän avslappning. En bra bearbetning av muskler leder till en skön och rörlig känsla i musklerna.

Oavsett om du har ont i din rygg eller bara känner dig öm och stel i nacke, axlar eller skulderblad så ger en massage både smärtlindring och avslappning.

Pris (inkl. moms): Information gällande företag, klicka här!

- 30 minuter massage - 450 kr
- 45 minuter massage - 625 kr
- 60 minuter massage - 725 kr
- 75 minuter massage - 825 kr


BEMER ® Fysikalisk Vaskulär Terapi
För närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. Verktyget stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. 

Instrumentet använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.
terapiformen är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER®-terapi kan användas oberoende av symtom samt naturligtvis även som kompletterande behandling vid andra terapiformer och skadebehandlingar. Tekniken är dessutom utmärkt vid friskvård, för ökad prestationsförmåga inom såväl på idrott, fritid och arbete.

Pris Bemer-behandling (inkl. moms):

- Styckepris enskild behandling - 350 kr
- 10 st behandlingar (10-kort) - 2800 kr

BEMER Classic och BEMER Professionell är båda godkända för användning i hemmet och på kliniker för både lokal- eller helkroppsbehandling. Läs mer om BEMER-teknologins fördelar för en god mikrocirkulation och dess påverkan på olika hälsotillstånd och sjukdomar på: www.jgt.bemergroup.comTRÄNING
Jag erbjuder träningar i stavgång med inslag av funktionell styrka. Jag erbjuder även pass med enbart funktionell träning. All träning sker utomhus i "Röbospåret" här i Uppsala, stadsdel "Svartbäcken" .

Träning sker både i grupp eller privata/enskilda pass, c:a 60 minuter per tillfälle.

Funktionell träning innebär kondition, styrka, balans, rörlighet, smidighet – alltid med din egen kropp som grundredskap. Ibland ingår även enklare utrustning, typ käppar, bildäck och rep. Men det viktiga är att övningarna är utformade så att hela kroppen arbetar och inte bara enskilda muskelgrupper. Efteråt stretchar vi och vips så har du genomfört ett träningspass som gör dig både starkare, piggare och gladare.

Pris (inkl. moms):

- Gruppträning (12 träningstillfällen) - 1200 kr
- Gruppträning (6 träningstillfällen) - 800 kr
- Privat/enskild träning - 695 kr/tim.KINESIOTAPING
Förstärker kroppens egna läkningsprocesser genom att applicera en unik tejp med en speciell teknik.

- Petra Thomas -
Massage & Hälsocoach
Mobil: 070-739 08 28
E-post: petra.thomas95@gmail.com

Bakgrund

Överskrift