Vad jag kan göra för er!

MASSAGE

Jag utgår ifrån dina önskemål och förutsättningar vare sig du önskar en klassisk massage med strykningar och strykningar eller en djupare behandlande massage med stretch.

Jag hjälper dig att bli av med ett specifikt problem eller till allmän avslappning. En bra bearbetning av muskler leder till en skön och rörlig känsla i musklerna.

Oavsett om du har ont i din rygg eller bara känner dig öm och stel i nacke, axlar eller skulderblad så ger en massage både smärtlindring och avslappning.

Pris (inkl. moms): Information gällande företag, klicka här!

- 30 minuter massage - 470 kr
- 45 minuter massage - 685 kr
- 60 minuter massage - 785 kr
- 75 minuter massage - 950 kr


BEMER ® Fysikalisk Vaskulär Terapi
BEMER fysikalisk vaskulär terapi är en behandling som uppnår riktad effekt på centrala funktioner i kroppen. Helt utan kemi eller "mirakelmedicin". Det låter som trolleri, men det är helt enkelt fysik!
BEMER-behandlingen för människa är en vidareutveckling av magnetfältsterapin. Den använder pulserande magnetfält för att överföra den unika, patenterade BEMER signalkonfigurationen till kroppen.
BEMER har en positiv, målinriktad effekt på vasomotionens självreglerande del. (1*)
Resultatet: Med BEMER-användningen kan processen med cellförsörjningen med näringsämnen och syre och även bortförsel av ämnesomsättningens restprodukter understödjas. (1/5/6*) Verkningsmekanismen för BEMERS medicinska produkter har undersökts vetenskapligt i många studier. www.jgt.bemergroup.com/erfarenheter

Pris Bemer-behandling (inkl. moms):

- Styckepris enskild behandling - 250 kr
- 10 st behandlingar (10-kort) - 2000 kr

Självklart har hjärtat det viktigaste jobbet att pumpa blodet genom artärerna och venerna. Hjärtat behöver sedan hjälp från de minsta blodkärlen. Med egna pumprörelser, den så kallade vasomotionen, försörjer de små kärlen cellerna och därmed hela organismen. Detta sker utan att vi märker något av det. Men dåliga levnadsvanor och åldrandeprocesser försvagar och försämrar mikrocirkulationen märkbart. Många mindre och större besvär kan förorsakas av en nedsatt mikrocirkulation. Testa om också BEMER kan vara teamplayern för din hälsa. www.jgt.bemergroup.comTRÄNING
Jag erbjuder träningar i stavgång med inslag av funktionell styrka. Jag erbjuder även pass med enbart funktionell träning. All träning sker utomhus i "Röbospåret" här i Uppsala, stadsdel "Svartbäcken" .

Träning sker både i grupp eller privata/enskilda pass, c:a 60 minuter per tillfälle.

Funktionell träning innebär kondition, styrka, balans, rörlighet, smidighet – alltid med din egen kropp som grundredskap. Ibland ingår även enklare utrustning, typ käppar, bildäck och rep. Men det viktiga är att övningarna är utformade så att hela kroppen arbetar och inte bara enskilda muskelgrupper. Efteråt stretchar vi och vips så har du genomfört ett träningspass som gör dig både starkare, piggare och gladare.

Pris (inkl. moms):

- Gruppträning (10 träningstillfällen) - 1500 kr
- Privat/enskild träning - 895 kr/tim.KINESIOTAPING
Förstärker kroppens egna läkningsprocesser genom att applicera en unik tejp med en speciell teknik.

SVARTBÄCKEN MASSAGE & HÄLSOCOACH
Namn: PETRA THOMAS
Mobil: 070-739 08 28
E-post: svartbackenmh@gmail.com

Bakgrund

Överskrift