Tjänster - vad jag kan göra för er!

MASSAGE
- Jag utgår ifrån dina önskemål och förutsättningar vare sig du önskar en klassisk massage med strykningar och strykningar eller en djupare behandlande massage med stretch.

Jag hjälper dig att bli av med ett specifikt problem eller till allmän avslappning. En bra bearbetning av muskler leder till en skön och rörlig känsla i musklerna.

Oavsett om du har ont i din rygg eller bara känner dig öm och stel i nacke, axlar eller skulderblad så ger en massage både smärtlindring och avslappning.

Pris privatperson (inkl. moms): Information gällande företag, klicka här!
- 30 minuter massage - 375 kr
- 45 minuter massage - 550 kr
- 60 minuter massage - 650 kr
- 75 minuter massage - 750 kr

________________________________BEMER ® Fysikalisk Vaskulär Terapi - är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. 

BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.
BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. 

Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och i idrott. Därför använder jag BEMER®-terapi i min terapeutiska verksamhet.

BEMER Classic och BEMER Professionell -utrustningen är båda godkända för användning i hemmet och på kliniker för både lokal- eller helkroppsbehandling.

Pris Bemer-behandling (inkl. moms):
- Styckepris enskild behandling - 250 kr
- 10 st behandlingar (10-kort) - 2000 kr

Läs mer om BEMER-teknologin, fördelar med en god mikrocirkulation, påverkan på olika hälsotillstånd och sjukdomar samt de olika applikationsmodulerna på: www.jgt.bemergroup.com

________________________________


TRÄNING - Jag erbjuder träningar i stavgång med inslag av funktionell styrka. Jag erbjuder även pass med enbart funktionell träning. All träning sker utomhus i "Röbospåret" här i Uppsala, stadsdel "Svartbäcken" .

Träning sker både i grupp eller privata/enskilda pass, c:a 60 minuter per tillfälle.

Funktionell träning innebär kondition, styrka, balans, rörlighet, smidighet – alltid med din egen kropp som grundredskap. Ibland ingår även enklare utrustning, typ käppar, bildäck och rep. Men det viktiga är att övningarna är utformade så att hela kroppen arbetar och inte bara enskilda muskelgrupper. Efteråt stretchar vi och vips så har du genomfört ett träningspass som gör dig både starkare, piggare och gladare.

Pris privatperson (inkl. moms):
- Gruppträning (12 träningstillfällen) - 1000 kr
- Gruppträning (6 träningstillfällen) - 575 kr
- Privat/enskild träning - 650 kr/tim.

________________________________


KINESIOTAPING - Förstärker kroppens egna läkningsprocesser genom att applicera en unik tejp med en speciell teknik.


________________________________
________________________________


Kontakta mig gärna vid intresse!

Mobil: 070-739 08 28 -- "Petra Thomas"
E-post: svartbackenmh@gmail.com

________________________________
________________________________

SVARTBÄCKEN MASSAGE & HÄLSOCOACH
Namn: PETRA THOMAS
Mobil: 070-739 08 28
E-post: svartbackenmh@gmail.com

Bakgrund

Överskrift Textruta